Ki az a hajósi köztiszteletben álló korosodó,de még aktívan dolgozó "úriember",aki szeret fiatal fiúkkal hancúrozni?

(Természetesen a választ egyenlőre nem árulhatom el,mert néhány peren már túl vagyok,és tudom,meddig lehet elmenni.Azt a fantáziátokra bízom,de nem az,akire először gondoltok.:))

Szerző: hajoscher  2010.05.21. 15:37 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajosvaros.blog.hu/api/trackback/id/tr102020960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nabukka 2010.05.26. 07:44:42

Kedves főszerkesztő Úr!
(Azért az utolsó levélhez szólok hozzá, mert ez van legelöl, nem azért, mert ez mozgatta meg a fantáziámat.)
Nekem erről az egész "hajósi krónika" dologról, az a véleményem, hogy vagy abba kéne hagyni, vagy változtatni a dolgokon. Van elég gondjuk a hajósiaknak ez a sz*r nélkül is. Nem hinném, hogy bárki aki Hajós után érdeklődik a neten, egy ilyen bloggal szeretne találkozni. Hívd máshogy a blogot. Mondjuk problemakhajoson.blog.hu, vagy a tokomtelevanhajossal.blog.hu, vagy valami ilyesmi.
Viszont, ha mindenáron hajosvaros.blog.hu-nak szeretnéd hívni és a címe Hajósi Krónika marad, akkor próbálj meg pozitív maradni, hogy a kívülállóknak Hajósról ne a cigánybűnözés,
a pedofil úriember, meg az erkölcstelen városvezetés legyen az első megmaradt élményük.
Ne legyen félreértés. Szinte mindennel egyetértek, amiket leírtál, de ez máshova való. Te pedig, ha ennyire lázadsz a jelenlegi rendszer ellen, akkor ne hajoscher néven lázadj, hanem vállald a nevedet, az arcodat és egyebeket, mert a bátorság nem itt kezdődik.
Hangsúlyozom: nem a gondolataiddal van bajom, hanem a nyuszisággal, meg Hajós hírnevének továbbrombolásával. Ebből is elég, ugyanúgy, ahogy neked is eleged van mindenből.
Üdv.:
nabukka

hajoscher 2010.05.26. 14:39:29

@nabukka: Tisztelt Nabukka!
Először is köszönöm a megszólítást,de szerénységem tiltja,hogy főszerkesztőként tetszelegjek.:)És az Úr nem biztos,hogy célba talált.
Az érdemi részre reagálva:Hidd el,a blog nevén sokat agyaltam,de frappánsabb nem jutott eszembe.Ha segítesz benne,esetleg át is keresztelem.Azért maradtam ennél,mert ha a gugliba beütöd a "hajós" szót,nagy találati aránnyal Hajós András,kisebbb találati aránnyal valami hajóhoz köthető találat jön ki.És nem titkolt szándékom volt az is,hogy felhívjam a városvezetés figyelmét arra,hogy nincs egy normálisan működő,frissülő honlapja a városnak.Ez egy külön bejegyzést érdemelne,lehet meg is írom.
Sajnos el kell szomorítsalak,ma Hajós csak erről szól.Nem sok pozitívumot tudnék megemlíteni.Esetleg Kastély felújítás,de az már lerágott csont.Orbán nap,de az már olyan mélyre süllyedt,hogy szót sem érdemel.Küldj témákat,és körbejárom.A nevemet meg egyenlőre nem tudom vállalni,mert nam azt a világot éljük,ahol a haladó gondolkodást díjazzák.Remélem hamarosan ez is változni fog.
üdv.:hajoscher
süti beállítások módosítása