Elindult a levadászás. Ellenem. Néha láttok olyan hozzászólásokat, amik utána hírtelen eltűnnek. Csak azokat a hsz-eket törlöm, ami trágár kifejezéseket tartalmaznak, illetve azokat, amelyekben „ártatlanul” vádolnak meg valakit azzal, hogy Ő lenne én. Most is így történt. Nem tisztem megvédeni senkit, nem is célom. Főleg nem azokat az emberkéket, akivel az utóbbi időben beazonosítottak. De szeretném azoknak elmondani, akik elég intenzív támadást indítottak az oldal ellen, hogy nehéz lesz eljutni hozzám. Mobil internetet használok, ami nem az én nevemen van. Ezen kívül proxy szervert is bérlek (http://hu.wikipedia.org/wiki/Proxy) pont az ilyenek ellen, mint a „támadóim”. De azért sok sikert a munkátokhoz, kitartást, és sok feleslegesen eltöltött órát a monitor előtt.
Szerző: hajoscher  2010.08.03. 10:56 9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajosvaros.blog.hu/api/trackback/id/tr832195183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azinternetbiztonsagos 2010.08.03. 12:31:19

LOL

Hát nem kell vadászni rád :) Folyamatosan buktatod le magad. Csak össze kell rakni a képkockákat. Meg aztán, nem vagy te olyan nagy vad, hogy érdemes lenne lőni rád.

Kár erőlködni. Nem használsz mobil netet. Proxy-ról azt se tudod, hogy mi. Max amit a wikipedian olvastál.

Fogadj meg tőlem 3 jótanácsot:
1. figyelj oda, hogy "kinek" mit mondasz
2. figyelj oda, hogy milyen e-mailt nyitsz meg!
3. alapos viruskeresést javaslok a gépeden :)

bónusz jótanács:
Jobb ha "titokban" csak olyan dolgokat csinálsz, amit arccal is vállalnál. Sokan esnek abba a hibába, hogy azt hiszik, hogy az interneten mindent lehet. Szerencsére nem tart ott a technika.

Nem fog senki megharagudni rád, hogy azokat a hozzászólásokat törlöd, amik cikik rád nézve. Érti mindenki, hogy itt meg van határozva, hogy kiket kell gyalázni.

További paranoiával teli, dolgos hétköznapokat kívánok!

azinternetbiztonsagos 2010.08.03. 12:49:07

Még1. Aztán végleg elhagyom ezt az oldalt. Igazából válaszolnod se kell rá mert nem látom, nem érdekel.

Egyik kommentem, amit töröltél azt tartalmazta, hogy a kastélyban dolgozol. Miért kellett azt olyan gyorsan leszedni? Eddig mindig arról beszéltél, hogy fogalmad sincs, hogy kik dolgoznak ott. Akkor mi a gond?

Szerinted mi a nagyobb gáz, hogy valakire azt mondják, hogy te vagy, vagy az, hogy itt vérig alázzák a kommentekben és az irományaidban?

Ha valakit "védeni" akarnál, és nem csak "magadat", akkor inkább azokat a kommenteket és írásokat kéne töröld.

nagykereskedo 2010.08.03. 16:37:53

nem tudom, hogy lollal, vagy lájkkal kezdjem, de ez tényleg nagyon vicces. Amikor ezeket a sorokat olvasom (a Vadászat cikket) olyan érzésem van, mintha valamelyik agyafúrt tv sorozatot nézném. Hogy ne legyek túl modern: a Colombo kutya f***a hozzád képest. Szerintem inkább írj egy könyvet, valami összeesküvés elméletest. Sikeres lehetnél.

kolomparkolompar 2010.08.03. 17:31:38

Gáz van!

Penelope Garcia személyesen rajta van az ügyön. Biztos forrásból tudom.

hajoscher ma tuti nem alszik. Emberek, holnap mindenki gyanús, aki álmos!

ertekesamitcsinalsz 2010.08.03. 19:07:45

Szívatnak anyám, STOP.

Jól beugrottál. Provokálnak, keresik a számodra kényes témát. Saját magad árulod el, mert akkor reagálsz NAGYOT, amikor kényes.

kolomparkolompar 2010.08.04. 06:04:59

FAQ újoncoknak

Már bocsánat, de miért ne lehetne találgatni, hogy ki hajoscher?

természetesen MINDENKI találgat régóta, sok az elmélet, de ide valamiért tilos beírni, amúgy mindenki másról nyugodtan leírhatja mindenki a tévképzeteit és beteg gondolatait

Meg lettek már vádolva ártatlan emberek, hogy ő hajóscher?

igen, sajnos törvényszerű, hogy ártatlanok IS gyanúsak legyenek az emberek szemében, azt mindenki látja, hogy nagyon gáz hajoschernek lenni, ezért elég kellemetlen, ha annak nézik az embert

Ki a felelős ezért?

hajoscher, aki működteti ezt az oldalt, ő felelős KIZÁRÓLAG a találgatásokért, sajnos nem csak "aláz" hajósi embereket, hanem ártatlan embereket még ezzel is kellemetlen helyzetbe sodor, ezzel a tudattal már együtt kell élnie, ha tudomást vesz róla, ha nem

Belátja?

nyugi, soha

Tudja valaki, hogy ki ő?

a környezete már igen, annyi apró információt elszórt magáról, hogy ők már látják, még ha nem is merik mondani neki

Gaspacho (törölt) 2010.08.04. 15:42:18

Én már nem bírom ezt a feszültséget!!!
Napok óta nem alszom (még a végén gyanús leszek én is :), csak arra tudok gondolni, hogy ki lehet hajoscher.
Kinek kell fizetni és mennyit, hogy végre békét találjak?

kolomparkolompar 2010.08.04. 16:40:42

Hát amíg nincs újabb csont bedobva, amit lehet rágcsálni, addig ezt kell, ez van elrendelve.

Nekem annyira gyomorforgató lett ennek az oldalnak a hangulata, hogy inkább köszönöm nem kérek már belőle.

bÉnI 2010.08.07. 10:01:14

Na, mi van? Látod, látod! Ez van amikor nem vállalod fel a véleményed, csak forogsz, mint a napraforgó. A mai világban a véleményedért max kirúgnak, vagy megpróbálnak eltávolítani a munkahelyedről (valakinek esetleg más tapasztalata 8-)) Na és? Majd lesz más... persze ha elég tökös vagy hozzá és nem félsz a saját árnyékodtól is. Ha vállaltad volna önmagad (nem kell, hogy mindenki szeressen, vagy?), még mindig írhatnál... bár elég kusza dolgokat dobtál fel... illetve elég kuszán dobtad fel a dolgokat. Pontosítok! Írhatnál tovább névvel, ha valós (vagy általad valósnak vélt) problémákat igyekeztél volna megvilágítani. Lenne miről írni, ahogy néhány éve én is ezt tettem a Kalocsai Néplapban pl. a Kastély akkori állapotával kapcsolatban, vagy a gyermekvédelem terén (helyi gyermekotthon) folytatott """"magas szintű szakmai"""" munka kapcsán. Vannak megvilágításra váró kérdések most is, de minimum gondolatcserére megérett kérdések... Lehetne írni a Kastélyról újra (persze nem a fűnyírás kapcsán gondolnám én), bár most egy kissé más megközelítésből... de természetesen sok minden másról is. Ja! és a legfontosabb, de röviden:

Érett jellem szükségeltetik az intelligencia és a tapasztalatok mellett ahhoz, hogy akár a sorok között olvasva is átjöjjön a véleménye a "kritikus írónak" az olvasó felé. Az még talán jobban borzolta volna a kedélyeket... de mindenképpen tovább borzolta volna, mint az itt elkövetett írásaid.

Na, dobj egy fotót, egy korrekt nevet és csapjunk bele! Rám számíthatsz mint hozzászólóra... van véleményem.
süti beállítások módosítása