A hétvégén megemlékezés volt Hajós városában is a 90 évvel ezelőtti szörnyűséges békediktátum évfordulóján.Sajnos(vagy szerencsére?)nem lehettem ott.Az a hír járja,hogy a Jobbik volt országgyűlési képviselőjelöltje,és Hajós város alpolgármestere közösen koszorúzott.Érdekes változás.Balszélről átszaladunk a jobbszélre?Ha van valakinek helyszíni felvétele,kérem küldje el nekem,mert erre a képre én is kíváncsi lennék.

Szerző: hajoscher  2010.06.09. 14:44 7 komment

Címkék: trianon

A bejegyzés trackback címe:

https://hajosvaros.blog.hu/api/trackback/id/tr212068989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ellae 2010.06.12. 13:20:24

Kedves Hajoscher!
Először is meg szeretnélek kérni,hogy a megannyi téma közt lennél-e kedves a focipályával is foglalkozni?Nem tudom mennyire vagy képben ilyen téren, de ha időd engedi látogass el oda, mert nem akármilyen látványban lehet részed.A vízcsap környékén kajamaradékok, dobozok, szétszakadt szemeteszsákokból kiömlő undormány, fél pár csuka, meg még ami szem szájnak ingere tornyosul a térdig érő gazban.Nem rémlik, hogy nyílt volna egy szeméttelep a focipályánk helyén, de lehet, hogy tévedek. SZÉGYEN. Egy szégyen az, hogy a kutyát nem érdekli ami ott kinn folyik, hogy senkit nem zavar ez a mocsok és igénytelenség. Egyszerűen undorító. Én magam már kiragasztottam kérésemet- miszerint rakjon valaki sürgősen rendet- az öltöző ajtóra, de gondolom senki sem feltételezi, hogy érdekelt a dolog bárkit is.
Másodszor:reagálva az összes eddigi írásodra, annyit tudok mondani:ez Hajós. Az ember már meg sem lepődik a dolgokon. Aki haladó gondolkodást képvisel azt osztjuk éjjel-nappal,nem merjük kinyitni a szánkat és megmondani a véleményünket, vakon követünk néhány személyt, aki szeretné megmondani a hajósiaknak úgymond a tutit.
Erre annyit reagálnék röviden, hogy SZÁNALMAS.Szánalmas az a veszekedés és vitatkozás, kavarás, ami itt néhány pozícióért folyik.Mintha legalább az USA elnöki posztjáért menne a harc.Egyszerűen nevetséges.Nem veszik észre, hogy Hajós tulajdonképpen csak egy kis porszem, akármilyen viszonylatból is szemléljül. A fiatalok örülnek, ha elszabadulnak, mert egy ilyen légkörben nem bontakozik ki senki sem és jól sem érzi magát. Irigykedés, rosszallás, kavarás, sok esetben lustaság és "maj' lesz valahogy" hozzáállás. Csak nehogy arréb kelljen tenni egy szalmaszálat is a sikerért és a jobb eredményekért. Ez a jellemző.És ezért tartunk ma ott ahol.De nem túlzok, ha azt mondom, hogy ez jelenleg sajnos nem csak Hajósra, egész Magyarországra igaz.Dehát láthatólag keveseket hat ez meg. Akit meg igen, az menti az irháját. És jól teszi...

Lakner Zsolt 2010.06.12. 15:39:13

Kedves cikkíró!
Ennél nagyobb baromságot,mint amit írtál, már rég hallottam!
Én voltam a megemlékezés szervezője és előadója, tehát elég valószínű,hogy részt vettem a megemlékezésen. Meg szeretnék nyugtatni mindenkit,hogy Waum Péter, a Székely Pajzs Egyesület elnöke és Beck Ottó koszorúzott!!!!
Hajós alpolgármestere részt vett a megemlékezésen,de nem,mint meghívott vendég. Nyilvános megemlékezés volt,amint bárki részt vehet.
Látom ismét beindult a narancssárga hazugsággyár. Ráadásul elég szomorú, hogy a magukat nemzetinek mondó hajósi fideszeseknek úgy látszik idén se volt fontos nemzeti tragédiánkról megemlékezni.Hazudni könnyebb,mint fejet hajtani.
Szebb jövőt: Lakner Zsolt, a Jobbik Császártöltés - Hajós Alapszervezet elnöke

hajoscher 2010.06.12. 22:39:44

Kedves Zsolt!Megkérnélek rá,hogy ne mocskold össze a hajósiak fórumát.Ha normális hangnemben tudsz kommentelni,maradhatsz,ha nem,viszlát.Köszönöm megértésed.

Sziga 2010.06.14. 09:16:54

Tisztelt hajoscher!

Miért írsz hülyeségeket, amikor ott se voltál a megemlékezésen? Ha vetted volna a fáradtságot és eljöttél volna, akkor nyilván láttad volna, hogy a Jobbik volt képviselőjelöltje a Székely Pajzs Egyesület képviselőjével koszorúzott. Az alpolgármester magánemberként vett részt a megemlékezésen, sem a szervezésben, sem a lebonyolításban semmilyen szerepe nem volt.
Ha már egyszer írsz valamiről, talán nem ártana először a témában tájékozódni.

Lakner Zsolt 2010.06.14. 20:05:56

Tisztelt Hajóscher!

Szeretettel várunk következő rendezvényünkre és megkérlek,hogy csak akkor számolj be róla, ha te is részt vettél rajta!
MEGHÍVÓ!
Trianon kiállítás Hajóson!
A Jobbik Császártöltés - Hajós Alapszervezet vár minden érdeklődőt Trianon kiállításának megnyitójára.
Helyszín: Hajós, Egyesületek Háza
Időpont: 2010. június 19. péntek, 17 óra.
Menyitja: Lakner Zsolt, az alapszervezet elnöke.
A kállításon az 1920-as évekbeli térképek, fényképek, újságcikkek, irredenta képeslapok láthatók.
Nyitva: június 24.-ig minden nap 14-től 18 óráig.
A belépés ingyenes!

hajoscher 2010.06.14. 21:16:47

Kedves Zsolt!Megkértelek rá szépen,hogy ne politikai reklámra használd a blogot.Légyszíves tartsd be a házirendet.Köszönöm.

nabukka 2010.06.16. 14:11:09

Hát kedves hajoscher!
Ne haragudj, hogy ezt írom, nem vagyok szélsőjobboldali, de halál tré, ha úgy akarsz cikkezni valamiről, hogy nem tudsz róla semmit. Kezdesz olyan lenni, mint a Blikk.

Teljesen egyet értek az előttem szólókkal, még ha nem is az ő táborukat képviselem.

Gáz nagyon, amit csinálsz.
süti beállítások módosítása