Kedves Olvasóim!

Sajnálatos technikai probléma miatt csak most tudom folytatni,amit annó elkezdtem.Köszönöm minden látogatómnak,hogy beleolvasott a blogba.Azt viszont nagyon sajnálom,hogy senki nem tartotta érdemesnek arra,hogy kommentelje.Egy nagyon egyszerű regisztráció után meg lehet tenni,és ezzel a reggel az összes blog.hu-s blogot lehet kommentelni.

Kis technikai kitérő után lássuk,mi is történt sajnálatos iskolai,majd utcai konfliktus óta.Ide azt írhatnám,hogy SEMMI.Mert ez sajnos így igaz.A cigányokkal semmi.Ők élik világukat ugyan úgy,mint eddig.Várják a segíjt,oszt jónapot.Kocsikáznak,berúgnak,bedrogoznak(orvosi segítséggel),randalíroznak,verkszenek,kötözkdnek,fenyegetnek.Tehát minden megy a normális mederben.

A fehér résztvevőket természetesen meggyanusították,rabosították.Mert ez így természetes ma magyarországon.Aki adót fizet,azt szopatjuk,aki várja a segíjt azt pátyolgatjuk.Hajósiak!Jól van ez így?

Úgy látszik,igen,mert azóta elcsöndesült mindenki.Még a jobbikos okostojások is jobbnak látják,ha csöndbe maradnak.Vajon miért?Ezen azért elgondolkodnék.Talán nem áll érdekükben?Taán forgalom visszaesés lenne egyes vendéglátó egységekben?Talán mégsem a haza az első?

A város prominensei persze homokba dugják a fejüket.Jobb a békesség.Nehogy szegény képviselő-testületnek még ilyesmivel is kelljen foglalkozniuk.Van most baj így is elég.Nem is kicsi.Na,de ez nem a blog témája.

Taln mára ennyi.És ígérem,ha veszitek a fáradságot,és véleményt formáltok,akár névvel,akár név nélkül,kommentben,akkor folytatom.Ha nem,akkor sajna ez lesz az utolsó bejegyzés.Mert nem szeretném itt egyedül osztani az észt,csak veletek közösen.

Szerző: hajoscher  2010.03.21. 17:54 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajosvaros.blog.hu/api/trackback/id/tr601857122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lakner Zsolt 2010.06.12. 16:12:11

Mint "jobbikos okostojás",szeretnék hozzászólni röviden kommentedhez. Elöször is én tegnap hallottam elöször az esetről, másodszor meg véletlenűl nem Fidesz kormány van jelenleg hatalmon? Nem nekik kéne ilyenkor valamit tenni? Ha mi bármit is szeretnénk tenni a közbiztonság javítása érdekében,már rasszisták vagyunk! Mert ügye cigánybűnözés nincs....szerintetek.

Sziga 2010.06.14. 09:32:54

Tisztelt hajoscher!

Szerinted mégis mit kellene tenniük a "jobbikos okostojásoknak"? Kérjük meg a cigányokat, hogy legyenek szívesek felhagyni az eddigi életformájukkal? Esetleg álljunk be rendőrség kötelékébe és tegyünk rendet két hét alatt? Annak idején szerveztünk egy lakossági fórumot, ahol az érdeklődés kb. nulla szintű volt. Írásos meghívót kapott a polgármester, a képviselőtestület, a cigány kisebbségi önkormányzat elnöke, a polgárőrség, a rendőrség, az általános iskola. Az említettek közül összesen 1 (egy) ember jelent meg a lakossági fórumon. Magyarán szólva az érintettek, akik valóban tehetnének valamit a probléma orvoslásáért, valamilyen oknál fogva egészen egyszerűen nem érzik szükségét annak, hogy bármilyen lépést tegyenek.
Ez a "jobbikos okostojások" hibája lenne? Nem hinném.
süti beállítások módosítása