Mivel a BAONos fórum egy érdekes moderálási el szerint bezárásra itéltetett,itt folytathatjuk az ott elkezdetteket.Kérek mindenkit a kulturált viselkedésre.Köszönöm.

Azért az eredeti cikket bemásolom,hátha valaki nem tudná,mivel is indult ez az egész.

Verekedésbe torkollott két család közötti konfliktus Hajóson ma (szerdán) délelőtt. A helyi tüzéptelepen egy gázriasztó pisztoly is elsült. A Kalocsai Rendőrkapitányság csoportos garázdaság és súlyos testi sértés miatt indított eljárást az ügybenInformációink szerint az eset gyerekek közötti iskolai konfliktusból indult ki, melybe a szülők is beavatkoztak. Egy apa bement a helyi iskolába, és itt számonkért egy diákot, aki a fiát bántalmazta. A férfit ezután munkahelyén, a hajósi tüzép-telepen felkereste a másik gyerek apja és még négy másik személy.A konfliktus verekedésbe torkollott, a tüzépen dolgozó férfi súlyos sérüléseket szenvedett. Úgy tudjuk, az összetűzés során a bántalmazott férfi munkatársa gázpisztollyal lövést adott le a támadókra.

És akkor hajrá!Lehet kommentelni!

Szerző: hajoscher  2009.11.30. 10:22 Szólj hozzá! · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hajosvaros.blog.hu/api/trackback/id/tr211562642

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hajosvaros 2011.01.13. 04:57:14

[...] something about hajosvaros[...]

Trackback: Hajosvaros 2010.10.31. 21:25:04

[...] something about hajosvaros[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása